Siirry sisältöön
floristimestari Kirsi Saarenpää. Liisankatu 8, 28100 PORI. p. 050 348 7806. kirsi@floristimestari.fi

Verkostoitumista

IMG_8253

Ensimmäinen kuukausi uuden yrityksen puikoissa on takana. Aika on sisältänyt jännitystä, onnistumisen tunteita, iloisia kohtaamisia, halaamisia, juhlahumua ja käsillä tekemistä. Ensimmäinen sairauslomapäiväkin kuukauteen mahtuu.

Kiitos jo olemassa olevan verkostoni, siitäkin selvittiin ja sain levätä kotona rauhallisin mielin.

Tästä nyt aasinsiltana pääsen varsinaiseen aiheeseen. Kuluneen kuukauden aikana varsinaisen työni lisäksi olen aktiivisesti verkostoitunut muiden yrittäjien kanssa. On upeaa huomata, kuinka positiivisesti kanssasisaret ja -veljetkin ovat ottaneet minut vastaan. Jutun juoni piilee ehkä juuri siinä, että yrittäjä ymmärtää toista yrittäjää.

Ei tässä kukaan ilman toista selviä.

Vinkkinä muille yrittäjille: Bepopin kauppakäytävällä on järjestetty nyt kaksi kertaa Business Boost-tapahtuma. Siellä yrittäjä pääsee halutessaan kertomaan omasta toiminnastaan muille yrittäjille.

Tapahtuma on yrittäjille maksuton.

Käytävältä voi varata myös pöydän ja tuoda tuotteitaan esille.

Olin toukokuussa tapahtumassa mukana ja jos oikein muistan, niin seuraavan kerran boosti järjestetään elokuussa.

Uutisointia voi seurata täältä.

IMG_8250

Asetelma ylioppilasjuhlaan.

 

Tiina Ranta, Savisiipi. Käsityöläinen Porin Isolinnankadulta, on yksi yhteistyökumppanini. Tiina tuo juhannusviikolla upeita savitöitään liikkeeseeni esille. Ja jos hänen aikataulunsa antaa myöden, tulee hän myös kertomaan meille töistään ja työstään.

Tervetuloa siis 23.6.2016! Luvassa on työnäytöksiä kesäisissä tunnelmissa. Kimppuarvonta suoritetaan kaikkien kävijöiden kesken. Lisätietoa on luvassa mm. Satakunnan Viikossa.

Tiinan idyllisessä puodissa oli toukokuussa esillä oma sidontatyöni. 😀  Kiitos!

Samoin Sisustustalo Mokan Tiina otti vastaan tekemäni sidontatyön liikkeeseensä paraatipaikalle. Kiitos!  😀

Suunnittelin ja toteutin valkosävyisen asetelman Tiinan upeaan liikkeeseen.

Molempien Tiinojen liikkeet ovat tulleet itselleni tutuksi vuosien varrella. Tunnelmaltaan toisistaan poikkevat, mutta kaunosielun silmää hiveleviä liikkeitä molemmat. Kotonani on sulassa sovussa skandinaavisen tyylikkäitä Mokan sisustustuotteita sekä maanläheisen lämpimiä, sydämellisiä Savisiiven teoksia. <3

 

IMG_5556

Kuva: Mari Hakala.

 

Tuorein yhteistyökumppanini on Pirtin Hautauspalvelu Porin Kalaholmasta. Erja ja Petri Mäkinen ovat uusia yrittäjiä omalla toimialallaan.

Erja ja Petri palvelevat asiakkaitaan kodinomaisessa ympäristössä. He ovat onnistuneet luomaan helposti lähestyttävän tavan kohdata surua. Erja kertoi minulle, että pirtinpöydän äärellä kuunnellaan, juodaan kahvia ja sovitaan järjestelyistä omaisten toiveita kunnioittaen. Hautauspalvelun tiloihin ja toimintaan saa mennä tutustumaan, vaikka ei hautausjärjestelyihin tarvetta olisikaan.

Kiitos Erjalle ja Petrille luottamuksesta. Olen nyt kukittanut arvokkaita surujuhlia yhteistyössä heidän kanssaan.

Viime torstaina olin mukana Porin Yrittäjien järjestämässä uusien yrittäjien -illassa. Meitä uusia yrittäjiä oli melkoinen joukko tutustumassa toisiinsa. Sen myötä toimitankin Café Elbaan kesäisen kukkakimpun koristamaan kahvilan tiskiä. Kiitos Sara!  😀 Porin Gallen-Kallelankadulla toimiva viihtyisä ja Eurooppalaista tunnelmaa henkivä kahvila ja viinibaari. Äärettömän maukas elämys!

Iso Kiitos Teijalle ja kaimalleni Kirsille, että tulitte apuun tarpeen tullessa.

-Kirsi-